FRANKINCENSO (BOSVELIJŲ) eterinis aliejus

15,00 

Frankincenso arba bosvelijų eterinis aliejus – vienas universaliausių eterinių aliejų, kuris pozityviai veikia visas organizmo sistemas, subalansuodamas ir harmonizuodamas jas. Eterinio aliejaus kvapas ryškus, šiek tiek panašus į mums pažįstamą sakų aromatą mėgiamas naudoti namams ar ofisui kvėpinti.

Kategorija:

Frankincenso arba bosvelijų eterinis aliejus – vienas universaliausių eterinių aliejų, kuris pozityviai veikia visas organizmo sistemas, subalansuodamas ir harmonizuodamas jas. Eterinio aliejaus kvapas ryškus, šiek tiek panašus į mums pažįstamą sakų aromatą mėgiamas naudoti namams ar ofisui kvėpinti.

Eterinį aliejų rekomenduojame naudoti norint praturtinti kosmetikos gaminius: kremus, aliejus, kūno losjonus, šampūnus ir kt. Puikiai tiks kvapniems ir sveikatinimosi vonios ritualams.  Šis eterinis aliejus puiki kosmetinė priemonė. Kosmetikoje naudojamas dėl odą jauninančių, tonizuojančių, priešuždegiminių, randus mažinančių savybių. Rekomenduojamas ir riebiai odai. Prieš pilant į vonią aromatą maišykite su augaliniu aliejumis ar druska.  Kvapas gali padėti subalansuoti emocinę pusiausvyrą bei pagerinti kvėpavimo takų būklę. Labai tinka naudoti inhaliacijoms. Natūrali substancija labai tinka nusilpusiems ir sergantiems žmonėms, gali padėti norint atstatyti ir pagerinti sveikatos būklę. Mišinyje su augaliniu aliejumis tepkite ant odos, krūtinės, nugaros srityje ir pėdas. Frankincenso aliejus gali veikti kaip antiseptikas, kuris malšina kosulį ar siekiant pastiprinti imunitetą. Šis eterinis aliejus gali padėti esat šlapimo takų infekcijoms, šlapimo nelaikymui.

Bosvelijų aliejus veikia raminančiai, todėl dažnai jį renkasi meditacijoms, atsipalaidavimo terapijoms. Dažnai renkamasi onkologinių ligų prevencijai ar sergant astma.

Kvapas

Aiškus, gaivus, šiek tiek panašus į kamparo aromatą.

Sudėtis (INCI): Ekologiškas  frankincenso (Boswellia carteri) eterinis aliejus.

Lot. pavadinimas: Boswellia Carteri.

Talpa: 5 ml.