GVAZDIKĖLIŲ eterinis aliejus

6,00 

Prieskoninio ir malonaus aromato gvazdikėlių eterinis aliejus veikia šildančiai ir atpalaiduojančiai, puikiai tinka siekiant sukurti pozityvų mikroklimatą, sušvelninti protinį nuovargį. Natūrali substancija valo ir švarina orą, labai tinka žmonėms, dirbantiems protinį darbą. Itin mėgiamas aromatas šaltuoju metų laiku, kada siekiame sušildyti atmosferą, sukurti jaukumą namuose. Populiarus “žiemos aromatas” su cinamonu bei citrusiniais aromatais.

 

Kategorija:

Prieskoninio ir malonaus aromato gvazdikėlių eterinis aliejus veikia šildančiai ir atpalaiduojančiai, puikiai tinka siekiant sukurti pozityvų mikroklimatą, sušvelninti protinį nuovargį. Natūrali substancija valo ir švarina orą, labai tinka žmonėms, dirbantiems protinį darbą. Itin mėgiamas aromatas šaltuoju metų laiku, kada siekiame sušildyti atmosferą, sukurti jaukumą namuose. Populiarus “žiemos aromatas” su cinamonu bei citrusiniais aromatais.

Šį eterinį aliejų rekomenduojame naudoti norint praturtinti kosmetikos gaminius: kremus, aliejus, kūno losjonus, šampūnus ir kt. Puikiai tinka kūno odos priežiūrai, norint pastangrinti odą, celiulito prevencijai bei jo mažinimui. Tokiu atveju gvazdikėlių eterinį aliejų maišykite su augaliniu aliejumi ir atlikite masažą ar kūno įtrinimą. Tokiu atveju dzės turėtų būti itin mažos.  Puikiai tiks ir kvapniems sveikatinimosi vonios ritualams.  Prieš pilant į vonią aromatą maišykite su augaliniu aliejumis ar druska.  Kvapas gali padėti subalansuoti emocinę pusiausvyrą bei pagerinti organizmo būklę.  Labai tinka naudoti inhaliacijoms,  žiemos sveikatinimosi ritualams.

Šis ingridientas dažnai naudojamas priemonėse, atbaidančiose vabzdžius (uodus, erkes), priemonėse nuo spuogų. Gvazdikėlių eterinis aliejus yra vienas iš ingredientų gaminant burnos skalavimo skysčius ir pastas. Šiuo eteriniu aliejumi galima kvėpintis siekiant atbaidyti vabzdžius, labai mėgiamas grybautojų prevencijai nuo erkių.

 

Sudėtis (INCI)

Ekologiškas gvazdikėlių pumpurų (Eugenia Caryophyllus) eterinis aliejus.

Lot. pavadinimas: Eugenia Caryophyllus.