MIRTŲ eterinis aliejus

9,00 

Mirtos eterinis aliejus rekomenduojamas naudoti keičiantis metų laikams, aromaterapiniams sveikatinimosi ritualams, inhaliacijoms, garinimui namie ar meditacijoms.

Kategorija:

Tikrųjų mirtų eterinis aliejaus kvapas ir savybės labai giminingos arbatmedžio eteriniam aliejui. Šiuo eteriniu aliejumi galite kvėpinti namus bei kitas patalpas.  Natūrali substancija valo ir švarina orą, todėl gali padėti keičiantis metų laikams, siaučiant virusams.

Eterinį aliejų rekomenduojame naudoti norint praturtinti kosmetikos gaminius: kremus, aliejus, kūno losjonus, šampūnus ir kt. Gali padėti esant odos problemoms. Tikrųjų mirtų eterinis aliejus pasižymi odą tonizuojančiomis ir valančiomis savybėmis.

Puikiai tiks kvapniems ir sveikatinimosi vonios ritualams.  Prieš pilant į vonią aromatą maišykite su augaliniu aliejumis ar druska.  Kvapas gali padėti subalansuoti emocinę pusiausvyrą bei pagerinti kvėpavimo takų būklę.  Dėl švelnaus mirtų poveikio galima naudoti  ir vaikams. Garinkite eterinį aliejų namuose, naudokite aromaterapinėms vonioms ar atskiedę su augaliniu aliejumi įtrinimams ant odos. Labai tinka inhaliacijoms, žiemos sveikatinimosi ritualams.  Mišinyje su augaliniu aliejumis tepkite ant odos, krūtinės, nugaros srityje ir pėdas.

Sodraus, labai kvapaus aromato, guodžia sielą, nuveja pyktį ir pagiežą. Ramybės aromatas, atskleidžiantis sielos esmę, todėl labai tinkamas naudoti meditacijoms.

Kvapas

Malonus, aiškus, gaivus kvapas.

Sudėtis (INCI)

Grynas  Mirtų (Myrtus Communis) eterinis aliejus.

Lot. pavadinimas: Myrtus Communis.

Įspėjimai

Vartojant pernelyg ilgai gali sudirginti odą. Nerekomenduojama naudoti gryno ant odos.