PALMAROZŲ (IMBIERINIŲ CITRINŽOLIŲ) eterinis aliejus

6,50 

Palmarozų arba imbierinių citrinžolių pasižymi tonizuojančiomis savybėmis. Švelnus, rožės aromatą primenantis kvapas, mėgiamas naudoti namams ar ofisui kvėpinti. Tonizuojančiomis savybėmis pasižymintis eterinis aliejus išvalo orą, palankiai veikia protinę veiklą bei skatina darbingumą.  Rekomenduojamas naudoti vonios ritualams, energizuojantiems kūno masažams ar odos priežiūrai.

Kategorija:

Palmarozų arba imbierinių citrinžolių eterinis aliejus pasižymi tonizuojančiomis savybėmis. Švelnus, rožės aromatą primenantis kvapas, mėgiamas naudoti  namams ar ofisui kvėpinti. Tonizuojančiomis savybėmis pasižymintis eterinis aliejus išvalo orą, palankiai veikia protinę veiklą bei skatina darbingumą.

Šis eterinis aliejus pasižymi teigiamu poveikiu odos priežiūrai, skatina regeneraciją, todėl labai tinka naudoti kometikoje ar sumaišius su augaliniu aliejumi ant odos. Tokias odos priežiūros procedūras galima daryti ir siekiant sušvelninti egzemos ar aknės kamuojamą odą.

Palmarozų arba imbierinių citrinžolių eterinis aliejus itin populiarus vasaros sezonu siekiant atbaidyti uodus ar įkandimams malšinti. Šis eterinis aliejus palankiai veikia nervinę sistemą, kelia nuotaiką.

Švelnus palmarozų eterinis aliejus pasižymi teigiamu poveikiu emocinei pusiausvyrai palaikyti, odos priežiūrai, kūno masažams.  Eterinį aliejų rekomenduojame naudoti norint praturtinti kosmetikos gaminius: kremus, aliejus, kūno losjonus, šampūnus ir kt. Puikiai tiks kvapniems ir sveikatinimosi vonios ritualams.  Prieš pilant į vonią aromatą maišykite su augaliniu aliejumis ar druska.  Mišinyje su augaliniu aliejumis tepkite ant odos, krūtinės, nugaros srityje ir pėdas.

Sudėtis (INCI): palmarozų (Cymbopogon Martinii) eterinis aliejus

Kilmės šalis: Indija

Talpa: 5 ml